Архангел беа навистина одличен и оригинален македонски бенд. Мислам дека досега не се надминати, првенствено поради прекрасните гитарски линии и хармоничност, но поради и тоа што создадоа жанр самите посебе. Светски звук, светски бенд. Во оваа моја изведба се обидов да го доловам звукот и хармоничноста преку аранжман за соло гитара.

ПС. Може и да го следнете мојот јутјуб канал ;-).